BACK TO JOB SEARCH

Field Sales Specialist

Sales Sandnes Full-time Norway

Jobbeskrivelse

Har du en lidenskap for salg og ønsker og bli en del av et fantastisk selskap med en åpen kultur og fokus på resultat? Ønsker du å være med å skape fantastiske kaffeøyeblikk for våre kunder? Da ønsker vi deg!

Vi søker etter en Field Sales Specialist i en 100% stilling i Stavanger området. Hos oss vil du få en spennende hverdag som aldri er helt lik, og en jobb hvor du har stor innflytelse på eget arbeid.

Muligheten

I denne rollen vil du ha en av kaffebransjens største merkevare i ryggen, en avdeling med lang og bred kompetanse. Du vil være en viktig del av vårt salgsteam og være ansvarlig for videre vekst og utvikling av våre kaffe, juice og vannløsninger i Stavanger området for både eksisterende og nye kunder.

Hos oss jobber vi som #oneteam, feirer suksess og støtter hverandre. Vi er en mangfoldig gruppe likesinnede, i et innovativt miljø som forplikter seg til å gjøre det rette. Det du gjør her vil bli lagt merke til.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet bestå av:

  • Identifisere og skaffe nye kunder
  • Utvikling av distriktet
  • Budsjett og resultatansvar
  • Behandle innkomne leads

Kvalifikasjoner

Har du salgserfaring fra B2B i tillegg (Horeca) og kan vise til gode resultater? Da tror vi du vil få det gøy hos oss!

Vi ser for oss at du er strukturert i arbeidet ditt, og har erfaring med CRM system. Du er også kjent med MS Office pakken og har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk. I tillegg må du ha førerkort klasse B, og lidenskap for kaffe er en stor fordel. 

Vi mener at ansatte som trives bedre, presterer bedre. Derfor ønsker vi deg som har en iver etter salg og motiveres av dette. Er du en som finner nye løsninger underveis, tør å både prøve og tenker nytt? Da synes vi du skal søke, for vi gleder oss til å møte deg og ta en kopp kaffe sammen.

Vi tilbyr blant annet:

  • Fast lønn + provisjon
  • Gode pensjons og forsikringsordninger inkl. Helseforsikring
  • Firmabil
  • Firmahytte
  • Mobil

Ytterligere informasjon

Hvordan er det å jobbe i JDE?
Vi drives av vår visjon om en verden hvor det finnes en kaffe for alle. Derfor ser vi hver dag etter kreative og innovative måter hvor vi kan bidra positivt. Vi ønsker å skape en bedre fremtid ved å utfolde mulighetene for te og kaffe.

Vår visjon krever mennesker som tenker raskt og handler deretter. Vi står overfor både muligheter og endringer, og derfor er det nødvendig at vi som jobber her er fleksible, løsningsorienterte og klare til å finne riktig retning. Vi verdsetter enkelhet, entreprenørskap, ansvarlighet, disiplin og solidaritet, og hver dag brenner vi for å skape fantastiske kaffeøyeblikk sammen.

Vår DE&I Uttalelse

JDE Peet's ønsker å skape en bedre fremtid hvor vi virkelig tar vare på og inkluderer alle. Vi tror på å fremme en mer mangfoldig, rettferdig og inkluderende organisasjon der alle føler seg komfortable med å være seg selv og frigjøre sitt fulle potensiale. Dette betyr at vi ikke tolererer diskriminering på grunnlag av rase, etnisitet, kjønn, kjønnsidentitet, seksuell orientering, religion, nasjonalitet, alder, funksjonshemming eller noen annen egenskap beskyttet av lov. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du trenger noen tilpasninger i rekrutteringsprosessen.

Høres det spennende ut?

Vil du vite mer om stillingen, ta gjerne kontakt med Field Sales Manager Tommy Budde-Thomassen på mobil 94 00 07 77 eller tommy.thomassen@jdecoffee.com

Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. 

Søknader behandles fortløpende, siste søknadsfrist 30 april.

 

JDE Peet's er verdens ledende rendyrkede kaffe- og teselskap med hovedkontor i Nederland. Vårt produktutvalg er tilgjengelig i mer enn 100 land over hele verden, inkludert ikoniske merkevarer som FRIELE, L’OR, Gevalia, Tassimo, Senseo, Espresso House m.fl.  

Vi er en organisasjon i hjertet av te- og kaffeverdenen. Vår visjon er klar; vi ønsker å utvikle muligheter for mennesker, for planeten og for bærekraftige merkevarer. Folk ser hva vi gjør for verden, og vi bærer det ansvaret med stolthet.